Auto-oglasnik za platformu Android : završni rad - Magdić, Alen (A. Magdić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Nedostaci postojećih oglasnika bili su motivacija za izradu vlastitog oglasnika, a vlastiti oglasnik je specijaliziran umjesto opće namjene kako bi se omogućilo da aplikacija bude posebno prilagođena kategoriji za koju je specijalizirana - automobilima. Glavne posebnosti aplikacije su veliki broj mogućnosti filtriranja, rad u dva načina rada, pretraga ovisna o trenutnoj lokaciji korisnika, čavrljanje između oglašivača i kupca te mogućnosti praćenja oglasa i upita uz dobivanje obavijesti kada se praćeni oglas promijeni ili kada se pojavi novi oglas koji zadovoljava praćeni upit. Dakle, aplikacija je napravljena kako bi se maksimalno pojednostavila kupovina, odnosno prodaja automobila.