Upravljanje multirotorskom letjelicom s benzinskim motorima pomoću zakrilca : diplomski rad - Magaš, Lovro (L. Magaš, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj diplomskoga rada je bio stvoriti i upravljati višerotorskog letjelicom pomoću zakrilca unutar simulatora. Objašnjena je fizika krila dinamikom fluida i prikazan je matematički model bespilotne letjelice. Nakon toga je objašnjena implementacija modela unutar simulatora. Konačno, prikazani su rezultati upravljanja letjelice. Rezultati su zadovoljavajući i ukazuju na solidan model upravljanja.