Razvoj programa za automatsko ocjenjivanje kvalitete upravljanja letjelicom : završni rad - Magaš, Lovro (L. Magaš, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Uporaba ROS operacijskog sustava je danas jedno od najraširenijih načina programiranja robota. Problem leži u tome što je još uvijek neistražen pristup programiranja. U radu se pridonosi rješavanju toga problema i automatizira se upotreba pohranjenih podataka radi lakšeg i bržeg korištenja. Napravljena je analiza rada i opisan pristup problemima tijekom izrade.