Sustav za 3D prikaz podatkovne mreže procesorskih jezgri za višejezgrena računala : završni rad - Macan, Luka (L. Macan, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu rada napravljen je sustav za 3D prikaz podatkovne mreže višejezgrenog računala. Radi odabira alata za izradu 3D prikaza, usporedilo se nekoliko prikladnih biblioteka za izradu igara. Odabran je alat Unreal Engine 4. Izvedeni sustav podatkovne mreže se sastoji od mrežnih upravljača i podatkovnih veza. Sustav je konfigurabilan i prati parametre mreže u stvarnom vremenu. Provedena je integracija sa sustavom za 3D prikaz procesora višejezgrenog računala.