Skrivanje informacija u slikama primjenom steganografije : završni rad - Golubić, Filip (F. Golubić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad daje osnovna znanja o postupku steganografije. Opisuje postupak LSB supstitucijskog algoritma za skrivanje informacija u slici primjenom steganografije.