Sustav sažimajućeg očitavanja : diplomski rad - Ledić, Kristina (K. Ledić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisani su osnovni principi na kojima počiva teorija sažimajućeg oči- tavanja te je detaljno prikazan sustav za akviziciju naponski mjerenih veličina temeljen na navedenoj teoriji. Teorija sažimajućeg očitavanja zahtijeva prikupljanje znatno ma- njeg broja uzoraka od standardnih metoda temeljenih na Nyquistovom teoremu. Nave- deni sustav za akviziciju izveden na tiskanoj pločici sastoji se od 8 neovisnih razina te svaka razina ima svoju sklopovsku podršku za obradu signala. Upravljanje elementima sustava ostvaruje se preko mikrokontrolera koji je takod̄er implementiran na tiskanoj pločici.