Baza podataka i web-aplikacija za upravljanje zgradama : završni rad - Ljubičić, Karmela (K. Ljubičić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je oblikovanje baze podataka koja će pohranjivati podatke o jedinicama kojima se upravlja, računima tih jedinica, intervencijama nad tim jedinicama i o korisnicima koji su u međusobnoj interakciji -- administratoru, upravitelju, stanaru, vlasniku garažne jedinice i vlasniku poslovnog prostora.