Projektiranje pojačala s promjenjivim pojačanjem : završni rad - Lapat, Vanja (V. Lapat, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu prikazana je izrada pločice u programu KiCad, programiranje mikrokontrolera pomoću programatora PICKIT, te kako upravljati pojačanjem preko kompjutora. Također je prikazano kako se izvode mjerenja operacijskog pojačala, te kako djeluju elektromagnetske smetnje na sustav.