Programska podrška za svršenike : završni rad - Kravaršćan, Tomislav (T. Kravaršćan, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad obuhvaća teorijski dio potreban za razumijevanje potrebe za aplikacijom kojom bi se upravljalo svršenicima, zatim implementaciju takve aplikacije i popratnu dokumentaciju u obliku funkcionalnosti i arhitekture sustava kojom je ostvareno.