Automatizacija modela visokog skladišta upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500 u programskom jeziku FBD : završni rad - Lalić, Kristian (K. Lalić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Programirljivi logički kontroler