Simulacija autonomne vožnje automobila : završni rad - Grgurina, Simon (S. Grgurina, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad obrađuje korištenje neuronskih mreža za upravljanje virtualnim vozilom. Opisan je način ostvarivanja virtualnog vozila te stvaranja staze u Unreal Engine 4 grafičkom pogonu. Istražen je način povezivanja neuronske mreže s automobilom. Neuronska mreža je trenirana korištenjem genetskog algoritma te iskorištena za upravljanje virtualnim vozilom. Pri izradi rada korišten je vizualni skriptni jezik dostupan u grafičkom pogonu kao i C++ programski jezik.