Integracija kodeka i programski definiranog prijamnika na razvojnom sustavu ZedBoard : završni rad - Ljubenko, Dorian (D. Ljubenko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu je u opisana integracija kodeka i programski definiranog prijamnika na razvojnom sustavu ZedBoard. U cijelosti je opisana razvojna platforma s naglaskom na radio prijamnik i audio kodek ADAU1761. Radi ispitivanja funkcionalnosti audio kodeka implementiran je probni dizajn. Na čipu Zynq-7020 provedeno je spajanje digitalnog podsustava radio prijamnika s procesnim sustavom i kontrolerom za serijsku komunikaciju s audio kodekom. Opisano je uhodavanje dizajna i ostvarivanje nesmetanog prijenosa zvučnih uzoraka. Na kraju je opisan postupak ispitivanja i verificiranja rada cijelog sustava.