Primjena podržanog učenja u simuliranim sustavima : diplomski rad - Livaja, Vladimir Dragutin (V. Livaja, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu smo se fokusirali na implementaciji podržanoga agenta koji je bio sposoban se adaptirati u razne simulirane sustave i tim putem predstavili kapacitet i moć podržanog učenja. Osnove dubokog učenja su objašnjene u ovome radu. Koristeći se tensorflow-om smo implementirali podržanoga agenta. Agent je evaluiran kroz tri različita simulirana scenarija. Pacman iz Atari 2600 i dva scenarija iz igrice zvane "Doom". Sve evaluacije su grafički prikazane.