Sigurno uparivanje uređaja proširene stvarnosti : završni rad - Liskij, Mihael (M. Liskij, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad na teoretskoj razini istražuje novi način za sigurno bežično uparivanje dva HoloLens uređaja miješane stvarnosti primjenom njihove sposobnosti mapiranja 3D prostora. Konkretno, korisnicima se omogućuje da umjesto upisivanja standardne alfanumeričke šifre koriste prostornu šifru, tj. točku u prostoru kao tajni ključ za uspostavu sigurne veze.