Web aplikacija za nogometne djelatnike : završni rad - Landeka, Zvonimir (Z. Landeka, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada je web aplikacija za nogometne djelatnike koja je namijenjena za praćenje i lakše evidentiranje informacija. Cilj završnog rada je opisati programsko rješenje aplikacije za nogometne djelatnike, prikazati način izrade i funkcionalnosti aplikacije. Aplikacija je izrađena ASP.NET MVC radnom okviru koji je omogućio njen uspješan razvoj. Aplikacija omogućava uporabu više vrsta korisnika. Sustav je fleksibilan i pruža mogućnost automatizacije, uštede vremena, te točne i sigurne evidencije unesenih podataka. Također je spreman za korištenje i otvoren za konkretne nadogradnje.