Sustav za tjelovježbu s praćenjem pokreta : diplomski rad - Labor, Zvonimir (Z. Labor, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Sustav opisan u radu implementiran je kao računalna igra za platformu Windows. Za izradu igre korišten je sustav za razvoj igara Unity. Igra prati korisnikove pokrete pri izvođenju određene tjelovježbe te daje korisniku povratnu informaciju. Za praćenje korisnikovih pokreta koristi se Kinect. Igra također sadrži i lika koji predstavlja virtualnog trenera. Trener demonstrira korisniku ispravno izvođenje određene vježbe. Za izradu modela trenera i animacija korišten je program za modeliranje Blender.