Implementacija koncepta razvojne igre u obliku mobilne aplikacije za operacijski sustav Android zasnovane na simbolima : završni rad - Lipovac, Matej (M. Lipovac, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada bila je razvoj aplikacije za operacijski sustav Android u svrhu podučavanja pojmova vezanih za zanimanja ljudi koristeći simbole. Razvijena je aplikacija koja korisniku omogućuje pregledavanje simbola s pripadajućim nazivima zanimanja te igra spajanja parova gdje se od korisnika traži povezivanje simbola zanimanja s njima karakterističnim predmetima. U ovom radu su sadržani detaljni opisi, funkcionalnosti, izgleda te same implementacije razvijene aplikacije.