Učenje strategija igranja računalnih igara : diplomski rad - Kunst, Joel Mislav (J. Kunst, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Automatsko igranje igara je zanimljiva tema, te postoje brojni sustavi koji pokušavaju igrati igre automatski. Cilj ovog rada bio je pokušaj ostvarenja sustava koji može igrati neku grupu igri. Znači jedan sustav koji na temelju konfiguracije za pojedinu igru, uči pravila, pronalazi "dobre" strategije igranja te igra igru.