Sustav za iznajmljivanje glazbene opreme : završni rad - Kunović, Lovro (L. Kunović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu objašnjava se razvoj web sustava za iznajmljivanje glazbene opreme. Sustav se sastoji od aplikacije poslužitelja te jedne ili više aplikacije klijenata. Aplikacije međusobno komuniciraju preko mreže, HTTP protokolom. Konkretno, u radu se objašnjavaju tehnologije potrebne za razvoj jednog sustava, struktura sustava, te sam proces izrade sustava. Aplikacija poslužitelja izrađena je tehnologijom Web-API Microsoft-ovog razvojnog okvira .NET. Aplikacija klijenta izrađena je tehnologijom Angular 2+.