Dogradnja uređaja za umjeravanje inercijskih i magnetskih senzora : diplomski rad - Kunović, Ivan (I. Kunović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje razvijeni sustav i algoritam za funkcijsku provjeru i umjeravanje senzorskih čvorova NOZIMS sa inercijskim senzorima i magnetometrom. U radu je opisana i aplikacija te su dane upute za uporabu iste. U korisničkoj aplikaciji dodana je opcija kalibracije akcelerometra u 24 i 50 točaka koristeći matlab aplikaciju za minimizaciju greške i izračun novih parametara akcelerometra.