Modeliranje i simulacija 3D glazbenog instrumenta : diplomski rad - Kunić, Luka (L. Kunić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje aplikaciju za vizualizaciju realistične samosvirajuće 3D bas gitare. Gitara je izrađena i animirana upotrebom alata Blender, a zatim prenesena u Unreal Engine u kojemu je implementirana aplikacija. Ulazni podaci o notama za vizualizaciju dobiveni su iz MIDI datoteka.