Programska podrška za muzički sekvencer : završni rad - Martinić, Matko (M. Martinić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Program namijenjen za izvođenje na Raspberry Pi-u koji upravlja stupcima LED dioda i senzorima te zbog određenog položaja senzora na ploči pušta određeni zvuk, pisan u programskom jeziku Python.