Web-aplikacija za upravljanje fotografijama : diplomski rad - Kučanda, Mislav (M. Kučanda, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu diplomskog rada razvijena je web aplikacija za upravljanje fotografijama u programskom jeziku JavaScriptu. Za implementaciju poslužiteljske strane korištena je razvojna okolina Express dok je za izgradnju korisničkog sučelja na klijentskoj strani korištena biblioteka React. Web aplikacija omogućava spremanje, obradu, pretraživanje i prikaz fotografija. Za pohranu podataka koristi se sustav za upravljanje bazama podataka PostgreSQL. Korištenjem postojeće komponenete Face Recognition napisane u programskom jeziku Pythonu implementiran je web servis kojeg aplikacija koristi za prepoznavanje lica prilikom prijenosa fotografije.