Sustav za evidenciju nastavnih aktivnosti izvođača nastave : završni rad - Krznarić, Marko (M. Krznarić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Sustav za evidenciju nastavnih aktivnosti izvođača nastave pojednostavljuje nastavniku bilježenje nastavnih aktivnosti koje obavi. Web aplikacija također nudi i intuitivno korisničko sučelje za evidenciju obavljenih nastavnih aktivnosti nastavnika. Podatci se čuvaju u relacijskoj bazi podataka. Korištena je ASP.NET Core MVC arhitektura. Za backend korišten je programski jezik C#, a za frontend Javascript biblioteka React.