Izrada aplikacije za analitiku i predviđanje rezultata učenja temeljene na inteligentnim algoritmima : diplomski rad - Krstulović, Roko (R. Krstulović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu implementirana je aplikacija koja analizom zabilješki generiranih rješavanjem zadataka triju tipova lekcija omogućuje vizualni uvid i usporedbu profila učenika, uz predikciju njihovog napretka rješavanjem zadataka istog tipa. Aplikacija koristeći algoritam iterativne metode konvergencije razrješava cikličku ovisnost dobrote učenika i težine zadataka čime omogućuje ne klasično vrednovanje učenika na temelju težina zadataka