Integracija analognih modula u Schnider PLC maketu : završni rad - Diklić, Vjekoslav (V. Diklić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj u ovom završnom radu je implementacija analognog modula na Schneider PLC maketu. Na ulaze analognog modula povezani su potenciometri i otpornička temperaturna sondu KTY81. Naponske razine prilagođene su korištenjem otpornika. Na HMI-u je potrebno prikazati očitane vrijednosti analognog modula u obliku stupičastog dijagrama.