Baza podataka i Web aplikacija za glazbenu društvenu mrežu : završni rad - Hrga, Alen (A. Hrga, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Glazbena društvena mreža je društvena mreža namijenjena glazbenicima i glazbenim grupama u svrhu promocije i objave autorskih snimki te praćenja aktivnosti omiljenih izvođača. Glazbena društvena mreža je orijentirana prema glazbi i na talentirane mlade ljude koji se žele probiti na scenu u glazbenoj industriji, a namijenjena svima koji žele čuti nešto novo ili pratiti manje poznate autore. U ovom radu se opisuje izrada baze podataka i web aplikacije takve društvene mreže tehnologijama Java ekosustava.