Analiza sigurnosti slika diskova za alat Docker : diplomski rad - Kupec, Nikola (N. Kupec, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj se rad bavi istraživanjem sigurnosti alata Docker putem izrade modela prijetnji te izradom programskog alata za automatiziranu provjeru sigurnosti alata Docker.