Umjeravanje kamere i ispravljanje radijalne distorzije : završni rad - Papež, Luka (L. Papež, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Razmotreni su postupci umjeravanja kamere i ispravljanja radijalne distorzije. Postupak temeljen na Zhangovoj metodi upotrebljen je za kalibraciju GoPro Hero 4 kamere te su ostvareni vrlo dobri rezultati. Razvijen je sustav za računanje koordinata igrača na terenu iz videa te vizualizaciju kretanja igrača.