Pristupačno programsko rješenje za učenje množenja : završni rad - Kristov, Domagoj (D. Kristov, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisano programsko rješenje za učenje množenja. Namijenjeno je korisnicima sa složenim komunikacijskim potrebama. Razvijeno je za mobilne uređaje dimenzije dijagonale ekrana veće ili jednake od sedam inča s operacijskim sustavom Android. Razvijeno je u razvojnom alatu Eclipse s dodatkom ADT prema zahtjevima udruga roditelja OKO i Hrvatske zajednice za Down sindrom. Specifično je po tome što sadrži dvije tablice množenja od kojih svaka ima drukčiji način prikaza množenja dva broja korisniku.