Web-aplikacija za vizualizaciju rezultata predviđanja nalazišta biljnih vrsta : završni rad - Kraljević, Luka (L. Kraljević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad dokumentira razvoj web-aplikacije za prikaz rezultata predviđanja rasta biljnih vrsta. Aplikacija je zamišljena kao cjeloviti proizvod koji obuhvaća početak istraživanja (unos podataka zadanih formata od strane znanstvenika ili bilo koje druge osobe koja posjeduje takve podatke), proces istraživanja (generiranje rezultata na temelju danog ulaza) te prikaz rezultata (glavni centar okupacije unutar rada). Prikaz rezultata podrazumijeva, konkretno, kartografsku projekciju rezultata, tablični i grafički prikaz podataka uz podržavanje interaktivnosti s korisnikom i generiranje novih prikaza na temelju korisnikovih preferencija.