Autonomno upravljanje vozilom na temelju video snimke pogleda vozača : završni rad - Kučiš, Zvonimir (Z. Kučiš, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj završnog rada je ostvariti model koji može autonomno upravljati vozilom. Koriste se principi računalnog vida i dubokog učenja za ostvarenje takvog sustava. Za simulaciju vožnje korištena je računalna igra Euro Truck Simulator 2. Model se trenira na podacima skupljenim vožnjom u samoj igri. Razvijeni model mreže sposoban je držati se unutar linija prometnice.