Programska podrška za upravljanje putovanjima : završni rad - Paladin, Josip (J. Paladin, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj završnog rada je napraviti aplikaciju koja bi korisnicima, u ovom slučaju turističkim agencijama pomogla stvarati ponude putovanja za njihove klijente. Projekt je realiziran kao web aplikacija, kako bi pri implementaciji u stvarni ured olakšala pristup zajedničkoj bazi svim korisnicima. Aplikacija ubrzava proces upravljanja putovanjima na način da olakšava korisniku pristup te omogućuje unos i izmjenu podataka o njegovim partnerima i uslugama koje oni nude. Korisnik s lakoćom može pretraživati svoje klijente, njihove zahtjeve, gradove u kojima može organizirati usluge te kategorije usluga. Sve tablice koje prikazuju bitne podatke su lako pretražive po bilo kojem od stupaca i lako se sortiraju. Korisničko sučelje omogućuje brz i jednostavan način definiranja aktivnosti na putovanju, uključujući i prikaz tih aktivnosti na karti. Također, izrađen je i jednostavan način upravljanjem rezervacija za pojedine aktivnosti putovanja.