Prepoznavanje rukom pisanih identifikacijskih brojeva studenata uporabom dubokih modela : diplomski rad - Kopljar, Damir (D. Kopljar, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu opisane su osnovne značajke konvolucijskih neuronskih mreža. Zatim je detaljno opisan rad modela za detekciju objekata. U radu su opisana i dva korištena podatkovna skupa, jedan prikupljen u skupu rada i drugi umjetno generiran. Također objašnjena je i korištena programska biblioteka TensorFlow Object Detection kojom su izrađeni svi modeli u radu. Na samome kraju opisani su i prikazani dobiveni rezultati.