Programska podrška za dotjerivanje kućnih ljubimaca : završni rad - Lenić, Marko (M. Lenić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je opisan proces razvoja programske potpore za dotjerivanje kućnih ljubimaca. Definirano je što su osnovni funkcionalni i nefunkcionalni zahtjevi koji su potrebni za izradu programske podrške za dotjerivanje kućnih ljubimaca koja će imati podršku za administratora sustava i za klijenta. Nad korisničkim zahtjevima je izgrađen model podataka i nad njim funkcionalna programska podrška. Oblik web aplikacije omogućuje korisniku sustava pristup funkcionalnostima programske podrške bez obzira s kojeg uređaja joj se pristupa (pod uvjetom da uređaj ima web preglednik). Buduće nadogradnje ovog rada će se lako moći implementirati zbog jasne raslojenosti arhitekture sustava model-pogled-upravljač