Korisničko sučelje knjižnice za razmjenu multimedijskih sadržaja : završni rad - Kovačević, Petar (P. Kovačević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog rada je razvoj korisničke strane aplikacije za razmjenu multimedijskih sadržaja koristeći moderne alate, biblioteke i radna okruženja. Korisničkog sučelje je izgrađeno korištenjem JavaScript biblioteke React. Cjelokupna aplikacija korisniku nudi mogućnosti posuđivanja knjiga, stripova, CD-ova, DVD-ova i sl. od drugih korisnika. Implementira funkcionalnosti: prijave, registracije, dodavanja i upravljanja vlastitog multimedijskog sadržaja, slanje zahtjeva za posuđivanje tuđeg sadržaja, filtrirani pregled svog sadržaja u sustavu.