Realizacija portala za potporu aktivnostima ljekarne : završni rad - Kovačević, Mario (M. Kovačević, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu prikazano je oblikovanje, modeliranje, projektiranje i implementiranje portala za potporu aktivnostima ljekarne, odnosno sustav ljekarne Sanitas. U uvodnom dijelu opisan je problem i dana je motivacija za stvaranjem navedenog portala. Zatim su objašnjeni razlozi za njegovo stvaranje te je napravljena analiza implementiranoga portala s postojećim sustavima jednakih aktivnosti. U trećem poglavlju, opisan je izgled i funkcionalnost baze podataka, arhitektura portala te obrasci uporabe. Nakon toga je dan opis svih korištenih tehnologija. U petom poglavlju je prikazan opis rješenja koji se sastoji od karakterističnih dijelova i ekrana. Na kraju je dan zaključak te prijedlozi za daljnju izgradnju sustava.