Filogenetska klasifikacija temeljena na slikama : diplomski rad - Kodžoman, Vinko (V. Kodžoman, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovoga diplomskog rada potrebno je istražiti problem filogenetske klasifikacije temeljene na slikama. Potrebno je proučiti postojeću literaturu, razviti algoritam koji će se temeljiti na strojnom učenju te implementirati rješenje u programskom jeziku Python korištenjem postojećih radnih okvira. Program će biti primijenjen na skupom javno dostupnih slika.