Određivanje dubine scene primjenom dubokog učenja : završni rad - Kliman, Ivan (I. Kliman, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađena je procjena dubine scene tehnikama dubokog učenja. Korištene su konvolucijske mreže U-net mrežne arhitekture. Kao rezultat dobiva se mapa dispariteta lijeve ulazne slike. Prikazani su rezultati na validacijskom skupu mreže.