Sustav za rekonstrukciju računalnih procesa unutar radio bazne stanice : diplomski rad - Ježić, Branimir (B. Ježić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu opisan je rad radio bazne stanice i njezinih sastavnih dijelova. Opisane su i mobilne tehnologije koje se danas koriste za bežični prijenos podataka između mobilne mreže i korisnika. Opisan je formalni zapis izvršenih procesa unutar radio bazne stanice, te način na koji se iz tih procesa dolazi do ključnih podataka potrebnih za rekonstrukciju izvršenih procesa. Objašnjen je i način dobivanja računalno generiranih testnih programa, temeljenih na procesima izvršenim u radio baznoj stanici.