Prikaz električnih veličina u FER TS880 10(20)/0,4 kV, 2x1000 kVA : završni rad - Kovač, Sebastijan (S. Kovač, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan i izrađen LabVIEW program koji putem interneta dohvaća i sprema podatke sa serverskog računala. To su mjerni podaci sa transformatora u stanici TS880 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a mjerni uređaj je PAC3200 koji komunicira sa serversim računalom putem modbus protokola.