Pristup modeliranju toplinskih sustava i spremnika u programskom alatu energyPLAN : završni rad - Klarić, Iva (I. Klarić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu modelirao se toplinski sustav Republike Hrvatske iz 2015. godine u programskom alatu EnergyPLAN. Opisan je toplinski sustav Hrvatske i navedene su njegove vrijednosti proizvodnje i potrošnje toplinske energije. Također, je opisan način modulacije u programskom alatu te se usporedio modulirani sustav s Hrvatskim sustavom. Na kraju rada kako bi se analizirala uloga toplinskog spremnika pomoću ovog alata, simulirano se model Danskog toplinskog sustava predviđenog za 2030. i 2050. godinu.