Pogon prijenosne mreže u uvjetima sniženih napona : diplomski rad - Kranjčec, Marinko (M. Kranjčec, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Promjene opterećenja mogu dovesti do promjena tokova snaga i naponskih prilika u pojedinim dijelovima mreže. Pravilno odabranim kompezacijskim uređajima možemo popraviti te naponske prilike.