Detekcija i označavanje zuba u panoramskim rendgenskim snimkama pomoću Faster-RCNN arhitekture : završni rad - Koledić, Karlo (K. Koledić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je opisan problem detekcije i klasifikacije zuba na rendgenskim slikama. Navedene su metode, modeli i arhitekture korištene pri rješavanju problema s posebnim osvrtom na Faster R-CNN arhitekturu.