Usporedba efikasnosti predikcija financijskih vremenskih serija "Učenjem s učiteljem" i "Učenja s kritikom" : završni rad - Kokot, Leonardo (L. Kokot, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Opisati "Učenje s učiteljem" i "Učenje s kritikom" tehnike učenja u umjetnoj inteligenciji. Izgraditi i objasniti modele za predikciju financijskih serija. Prikupiti podatke za učenje i testiranje izgrađenih modela. Trenirati navedene modele koristeći podatke za učenje. Dobiti rezultate efikasnosti predikcija na temelju testnih podataka. Usporediti rezultate izgrađenih modela.