Postupci analize sentimenta kroz domene za hrvatski jezik : završni rad - Kašljević, Vinko (V. Kašljević, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Danas postoji trend sve većeg korištenja strojnog učenja za različite probleme. Jedan od tih problema je obrada prirodnog jezika gdje strojno učenje postiže jako dobre rezultate. Da bi mogli koristiti strojno učenje potrebni su nam podaci te iako podataka imamo više nego ikada prije, nama su potrebi dobro označeni podaci. Tu nam može pomoći prilagodba domene.