Obradba i manipulacija glazbe pomoću ugradbenih sustava : diplomski rad - Kastrapeli, Petra (P. Kastrapeli, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bazira se na korištenju Raspberry Pi 2 za obradu audio signala bez ili s dodatnom zvučnom karticom. Za obradu signala koristi se grafički program Pure Data. Prikazana je mogućnost generiranja zvukova unutrar navedenog programa te mogućnost manipulacije snimljenim zvučnom datotekom i zvukom prikupljenim s mikrofona zvučne kartice. Diskutirana su poboljšanja koja zvučna kartica unosi u kvalitetu izvođenja zvuka te poboljšanja koja bi se u budućnosti mogla uvesti za efikasnije korištenje cijelog sklopa.