Sustav za ispitivanje odziva ugradbenih računalnih sustava za rad u stvarnom vremenu : diplomski rad - Kljajo Petković, Andrej (A. Kljajo Petković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Sustavi za rad u stvarnom su vrlo važan koncept za ostvarivanje determinizma u sustavima. Uređaji poput osobnog računala koji koriste operacijske sustave poput Windows-a, Linuxa i sl. koji spadaju u operacijske sustave opće namjene imaju nedeterminističke karakteristike. Cilj ovog rada bilo je usporediti programske jezike C, C++, JavaScript, i Python na raspberrypi2 platformi na kojoj je pogonjen Linux operacijski sustav te dobiti i usporediti odzive na različitim frekvencijama.