Optimizacija toka energije heterogenog robotskog sustava : diplomski rad - Kovač, Annie (A. Kovač, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U diplomskom radu stvoreno je okruženje za simulaciju različitog rasporeda toka energije u multi-agentskom robotskom sustavu. Multi-agentski sustav je sustav podvodnih robota koji surađuju u različitim misijama. Nakon što je stvoreno okruženje, provedene su simulacije s ciljem uspoređivanja različitih algoritama optimizacije toka energije te su u radu prikazani rezultati te usporedbe.