Labview aplikacija za upravljanje Sievertovim uređajem : završni rad - Klas, Krešimir (K. Klas, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je prema projektnoj dokumentaciji izrađena aplikacija za akviziciju podataka i upravljanje Sievertovim uređajem. Realiziran je prikaz i spremanje mjerenih signala kao i algoritam upravljanja ventilima Sievertovog uređaja. Cijeli postupak je dokumentiran i napisana je uputa za uporabu.